Herberg De Gouden Leeuw Bronkhorst

Vanaf Euro 84,00 verblijft u in Herberg De Gouden Leeuw in Bronkhorst (Gelderland, Nederland). Herberg de Gouden Leeuw is centraal gelegen in Bronkhorst. Ga terug in de tijd met een ontspannend verblijf in de kleinste stad van Nederland. U kunt overal gratis gebruikmaken van WiFi.

De kamers zijn ingericht in een Engelse landelijke stijl. De accommodatie beschikt over een proeverijkamer van de Bronckhorster brouwerij. De standaard tweepersoonskamer is voorzien van een traditionele Nederlandse bedstee. Gasten kunnen genieten van een drankje of speciaal bier op het terras of bij de open haard. U kunt in Bronkhorst kaarsen maken en glaswerkkunst vinden. De omgeving is ideaal voor fietsen en wandeltochten. U kunt ook een appartement huren voor 5-8 personen bij deze herberg. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

Breng een bezoek aan kasteel Hackfort ca. 7,2 km, Nationaal Park Veluwezoom ca. 11,2 km, De Postbank ca. 11,8 km, Golfclub De Scherpenbergh ca. 13,4 km, Schouwburg Amphion ca. 14,1 km, Bussloo ca. 14,6 km. Station Brummen ca. 2,7 km, Station Dieren ca. 6,4 km. Zutphen ca. 7,7 km, Vorden ca. 10 km, Rheden ca. 12,5 km en Klarenbeek ca. 13,1 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on feb 26, 2024