Appartement De Baal Haalderen

Vanaf Euro 124,00 verblijft u in een 3 persoons appartement De Baal in Haalderen (gemeente Lingewaard, streek De Betuwe, Gelderland, Nederland). WiFi is beschikbaar in alle kamers. Deze service is gratis.

Het appartement heeft 2 slaapkamers, een flatscreen-tv met kabelzenders, een ingerichte keuken met een magnetron en een koelkast, en 1 badkamer met een douche. In de buurt van De Baal kunt u heerlijk wandelen. Arnhem ligt op 15 km van de accommodatie, en Nijmegen bevindt zich op 10 km afstand. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

Nabijgelegen plaatsen: Bemmel, Oosterhout, Lent, Gendt, Doornenburg, Huissen, Elst, Arnhem en Nijmegen. Koninklijke Burgers’ Zoo, ca. 12 km, Historisch Museum Arnhem ca. 9 km, Nederlands Openluchtmuseum ca. 12 km. Binnenzwembad Bemmel, Kasteel Doornenburg, Speeltuin Kasteel Doornenburg, Park Lingezegen, Speeltuin Hulhuizen, Fort Pannerden, Stadsboerderij De Korenmaat in Arnhem en nog veel meer.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on feb 26, 2024