Fletcher Hotel Landgoed Huis te Eerbeek

Vanaf Euro 51,00 verblijft u in het Fletcher Hotel Landgoed Huis te Eerbeek (Gelderland, Nederland). Hotel-Landgoed Huis te Eerbeek in Gelderland is een 3-sterrenhotel op een prachtige locatie in de buurt van Apeldoorn, Loenen, Beekbergen, Zutphen en Arnhem. Het is een landgoed met een modern hotelgebouw, een voormalig koetshuis en een statig 14e-eeuws landhuis.

De 1-3 persoons kamers in deze gebouwen zijn van alle moderne gemakken voorzien. Het hotel heeft bovendien een sfeervolle bar, een bistro en een uitstekend restaurant. In de hele accommodatie is gratis WiFi beschikbaar. Het landgoed wordt omgeven door prachtige tuinen, eeuwenoude eiken en mooie vijvers. Huisdieren zijn toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Er is een oplaadpunt voor elektrische voertuigen, bagageopslag, bruidssuite, lift.

U kunt bijvoorbeeld wandel- of fietstochten maken door nationaal park De Hoge Veluwe. Of u kunt een dagje naar Apeldoorn gaan voor een bezoek aan het 300 jaar oude Paleis Het Loo, dierentuin De Apenheul of het pretpark Julianatoren. Nationaal Park de Veluwezoom ca. 5,6 km, De Posbank ca. 9,4 km, Bussloo ca. 10,3 km, Apenheul ca. 15,3 km, Paleis ‘t Loo ca. 16,4 km, Koninklijke Burgers Zoo ca. 16,5 km, Kroller Moller Museum ca. 17,5 km, Brummen ca. 5,6 km, Dieren ca. 7,5 km, Klarenbeek ca. 7,8 km, Zutphen ca. 9,2 km, Rheden ca. 11,3 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on feb 26, 2024