Landal Village les Gottales Trois Ponts

Vanaf Euro 99,00 verblijft u op vakantiepark Landal Village les Gottales in Trois Ponts (provincie Luik, Belgie). Het vakantiepark heeft bungalows voor 2-6 personen. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis. Voor zomervakantie en wintersport !

Het autovrije vakantiepark Landal Village les Gottales ligt op de heuvel St. Jacques, op ongeveer 85 km van Maastricht en op 140 km van Keulen. Het park biedt 41 comfortabele bungalows die zijn gebouwd in vakwerkstijl. De omgeving is bijzonder idyllisch, met kleine beekjes en lommerrijke bossen. In de omgeving is veel te zien en te beleven: maak bijvoorbeeld eens een uitstapje naar abdij Stavelot, de watervallen van Coo, het Bronnenmuseum of de thermale baden in Spa. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Abdij van Stavelot ca. 7 km, Réserve Naturelle de Rahier ca. 8 km, Malmundarium ca. 18 km, Le Monde Sauvage ca. 19 km, Franchimont Castle ca. 20 km. Coo ca. 4,5 km, Trois-Ponts ca. 2 km. Skifliften: Val de Wanne 1 J-bar ca. 3,7 km, Val de Wanne 1 ca. 4 km, Gleize 2 T-bar ca. 9 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on dec 07, 2022