EuroParcs Hoge Kempen Zutendaal

Vanaf Euro 201,00 verblijft u in een 4-6 persoons chalet of 4 persoons tent op vakantiepark EuroParcs Hoge Kempen in Zutendaal (Limburg, Belgie). Er is geen internet beschikbaar. Het vakantiepark is rustig gelegen. Privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

Sommige accommodaties hebben een kitchenette met een koelkast. Het restaurant van het vakantiepark serveert Franse gerechten. EuroParcs Hoge Kempen beschikt over een restaurant, terras, tuin, buitenspeelgoed, minigolf en een speeltuin. Het vakantiepark sluit aan op het fietsroutenetwerk Limburg, gelegen tussen de knooppunten Kempen-Maasland en Haspengouw. Ook voor de wandelaars is er een groot aanbod van plaatselijke wandelroutes. Bovendien ligt het park zelfs direct aan de langeafstandswandeling van Nationaal Park Hoge Kempen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

C-Mine ligt op 12 km van EuroParcs Hoge Kempen en Bokrijk ligt op 15 km afstand. Nabij de steden Genk, Hasselt, Bilzen, Tongeren en Maastricht.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mei 27, 2024