Texel camping Loodsmansduin Den Hoorn

Vanaf Euro 160,00 verblijft u op Texel camping Loodsmansduin in Den Hoorn (Texel, Noord Holland, Waddeneilanden, Nederland). Het Texelcamping Loodsmansduin bevindt zich in het zuiden van Texel, pal naast het Nationaal Park Duinen van Texel, en biedt een buitenzwembad en chalet met eigen kookgelegenheid.

Elke 4 of 5 persoons stacaravan beschikt over een woonkamer met een tv en een dvd-speler. De badkamer is uitgerust met een bad of een douche en een toilet. Er is gratis WiFi beschikbaar. Tot de extra voorzieningen behoort onder meer beddengoed. Er is ook een restaurant, een snackbar en een café bij de accommodatie. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

U kunt in de directe omgeving fietsen of wandelen. De veerboot bevindt zich op 8 minuten rijden en biedt een directe verbinding naar Den Helder in 20 minuten. Circuitpark Karting Texel ca. 4,8 km, Nationaal Park Duinen van Texel ca. 6,3 km, Ecomare ca. 6,3 km, Marinemuseum ca. 6,6 km, Vuurtoren Lange Jaap ca. 7,6 km, Paracentrum Texel ca. 12,3 km, Golfbaan De Texelse ca. 16,6 km, De Schorren ca. 16,7 km, Vuurtoren van Texel ca. 19,3 km. Noordzee ca. 2 km. Station Den Helder ca. 7,2 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mrt 20, 2024