EuroParcs Buitenhuizen Velsen Zuid

Vanaf Euro 192,00 verblijft u op Vakantiepark EuroParcs Buitenhuizen in Velsen Zuid (Noord Holland, Nederland). EuroParcs Buitenhuizen ligt in het natuurlijke en recreatieve gebied Spaarnwoude en biedt een verwarmd buitenzwembad en een spacentrum. Golf Court Spaarnwoude is het grootste van Europa en ligt op 1,5 km afstand.

Er zijn vakantiehuizen voor 1-6 personen en 1-4 persoons bungalows. Sommige accommodaties hebben een zit- en/of eethoek. Er is ook een keuken met een koelkast en een kookplaat. Faciliteiten: kinderspeelplaats, restaurant, bar, wellnesscentrum, solarium, fitnessruimte, sauna.

In de omgeving kunt u diverse activiteiten ondernemen, zoals golfen, fietsen en vissen. De dichtstbijzijnde luchthaven is Schiphol, op 14 km van de accommodatie. Golfclub Spaarnwoude ca. 0,7 km, Golfclub Houtrak ca. 3,4 km, Landgoed Beeckesteijn ca. 4,4 km, De Bazaar ca. 5,6 km. Anne Frank Huis en Vondelpark ca. 13,5 km, Leidse plein en Koninklijk Paleis Amsterdam ca. 14 km, Van Gogh Museum ca. 14,2 km. Station Driehuis ca. 4,9 km en Station Santpoort Noord ca. 5,1 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mrt 20, 2024