Center Parcs Meerdal Limburg Brabant America

Center Parcs Meerdal Limburg Brabant America

Vanaf Euro 105,00 verblijft u op vakantiepark Center Parcs Meerdal Limburg Brabant in America (Limburg, Nederland). Er zijn vakantiehuizen voor 2-8 personen. Het vakantiepark heeft een binnen- en buitenzwembad. WiFi is tegen een toeslag beschikbaar in alle ruimtes.

Elk vakantiehuis beschikt over een woonkamer met een televisie en een open haard. De badkamer is uitgerust met een bad en een toilet. U kunt zelf maaltijden bereiden in de volledig uitgeruste keuken. Center Parcs Meerdal Limburg-Brabant heeft een grill-, Italiaans, pannenkoek- en buffetrestaurant, een Grand CafĂ© en een sportbar. Andere faciliteiten zijn winkels (dagelijkse markt, Fashion Store, speelgoed & souvenirs) en een kinderspeelplaats. Er worden veel activiteiten georganiseerd. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Openbaar parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

Golfcomplex de Golfhorst ca. 3,6 km, Toverland ca. 7,2 km, De Peelse Golf ca. 8,7 km, Golf- en Countryclub Geijsteren ca. 11,4 km, Hertog Jan Brouwerij ca. 15,6 km, Kasteeltuinen Arcen ca. 16,1 km, Thermaalbad Arcen ca. 16,3 km. Deurne ca. 11,4 km, Vierlingsbeek ca. 15,4 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on nov 25, 2023