Alpine Hotel Snowworld Landgraaf

Vanaf Euro 93,00 verblijft u in het Alpine Hotel Snowworld in Landgraaf (Limburg, Nederland). Alpine Hotel SnowWorld ligt in de prachtige omgeving van Zuid-Limburg en biedt de grootste overdekte skibaan in Europa. Geniet van de sneeuw en ontspan daarna in je alpine-stijl kamer.

Alle 2-4 persoons kamers van het hotel hebben een eigentijdse inrichting, comfortabele bedden en een eigen badkamer. Het biedt klimaatbeheersing in alle kamers. Het hotel beschikt over een fondue-restaurant, een grand café en de Bistro met à la carte gerechten. Er zijn ook 2 bars waar je drankjes en snacks kunt bestellen. Tijdens je verblijf in dit hotel kun je genieten van het après-ski gevoel van een echte wintersport. Huisdieren zijn toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Privé parkeren is mogelijk bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Parkeerkosten: € 7,50 per dag.

Het hotel bevindt zich op een centrale locatie tussen Heerlen en Kerkrade, op slechts 15 km van de prachtige stad Maastricht en op 10 km van Aken, pal over de Duitse grens. Kasteel TerWorm ca. 5 km, Kasteel Hoensbroek ca. 9 km, Kasteel Hoensbroek ca. 10 km, Gemeentegrot Valkenburg ca. 14 km, Romeinse Katakomben ca. 14 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on dec 06, 2023