Topparken Landgoed De Scheleberg Lunteren

Vanaf Euro 205,00 verblijft u op vakantiepark Topparken Landgoed De Scheleberg in Lunteren (Gelderland, Nederland). Landgoed De Scheleberg ligt in een bosrijke omgeving in Lunteren, op 12 minuten rijden van Nationaal Park Hoge Veluwe en biedt een buitenbad en een à-la-carterestaurant. Er is gratis privéparkeergelegenheid. WiFi is beschikbaar in alle kamers. Kosten: EUR 1,50 per 24 uur.

Elke 4-6 persoons vakantiehuis is voorzien van een zithoek met een koffiezetapparaat. De eigen badkamers hebben een bad of een douche. Tot de andere faciliteiten van de accommodatie behoort onder meer was service. In de omgeving en bij de accommodatie zijn tal van activiteiten mogelijk, zoals fietsen. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

Als u de omgeving wilt verkennen, kunt u terecht bij Arnhem (25 km) of de dierentuin Burgers’ Zoo (22,5 km). Historisch Museum Ede ca. 4,8 km, kasteel Renswoude ca. 8,6 km, kroller moller museum ca. 10,2 km, Hartenstein ca. 16 km, Koninklijke Burgers Zoo ca. 17,5 km, Openluchtmuseum. Station Lunteren ca. 3 km. Station Ede-centrum ca. 4,8 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on apr 27, 2024