EuroParcs De Hooge Veluwe Arnhem

Vanaf Euro 216,00 verblijft u in een 4-6 persoons chalet, 6 persoons bungalow, 6 persoons villa, 6 persoons huurcaravan of 4 persoons tiny house op vakantiepark EuroParcs De Hooge Veluwe in Arnhem (Veluwe, Gelderland, Nederland). EuroParcs heeft een buitenzwembad en een binnenzwembad. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

Het vakantiepark ligt op 2,9 kilometer van Burgers’ Zoo. De accommodatie bevindt zich midden in het bos en tegenover de ingang van het Nationaal Park de Hoge Veluwe. De accommodatie biedt gratis priv√©parkeergelegenheid. De accommodaties hebben een zithoek. Ze hebben ook een eigen badkamer met een douche. Priv√© parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

In en rond het park kunnen tal van activiteiten worden ondernomen, zoals fietsen, wandelen, sporten, zwemmen en winkelen. Faciliteiten: bar, boodschappenbezorgservice, biljart (toeslag), fietsverhuur, kids club, speeltuin, restaurant, wasserij (toeslag), minisupermarkt, fitness, sauna en wellnesscentrum. Het Gelredome ligt op 8 kilometer van EuroParcs De Hooge Veluwe, en het Nederlands Openluchtmuseum op 3,7 kilometer.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on apr 28, 2024