Hotel Hof van Gelre Lochem

Vanaf Euro 76,00 verblijft u in het Hotel Hof van Gelre in Lochem (Achterhoek, Gelderland, Nederland). Dit hotel ligt in de bosrijke omgeving van Lochem, op wandelafstand van het stadscentrum en de bossen. Het biedt een binnenbad en gratis parkeergelegenheid.

De 1 eb 2 persoons hotelkamers hebben een eigen badkamer en WiFi. Ontbijt is dagelijks beschikbaar. Hof van Gelre heeft een romantische tuin en een terras met een aangename omgeving tijdens de zomerdagen. Het restaurant serveert regionale gerechten, seizoensgebonden specialiteiten en vegetarische maaltijden.

Het treinstation van Lochem is te voet bereikbaar in 15 minuten vanaf Hotel Hof van Gelre. Deventer en Zutphen zijn gemakkelijk te bereiken en u kunt fietsen huren om de Achterhoek te verkennen. Lochemse Golf- & Countryclub ‘De Graafschap ca. 4,7 km, Kristalmuseum ca. 8,2 km, Radiomuseum ca. 8,5 km, Watermolen Diepenheim ca. 11,3 km, Kasteel Hackfort ca. 11,8 km. Lochem ca. 1 km, Ruurlo ca. 8,7 km, Vorden ca. 9,1 km, Goor ca. 13, 8 km, Holten ca. 14,1 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on apr 26, 2024