Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Putten

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Putten

Vanaf Euro 105,00 verblijft u in het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Putten in Putten (Veluwe, Gelderland, Nederland). Dit hotel ligt direct naast het Veluwemeer en het strand, en vlak bij de snelweg A28. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

De 2 persoons kamers bieden uitzicht op het meer en de haven. Het Postillion Amersfoort Veluwemeer biedt kamers met een bureau, een tv, en een eigen badkamer. Het restaurant kijkt uit over het meer en heeft een terras voor de zonnige dagen. Faciliteiten: terras, tuin, fietsverhuur (toeslag), strand, bar, restaurant, oplaadpunt elektrische voertuigen, bagageopslag, stomerij (toeslag), wasserij (toeslag), kluisje, airconditioning, lift, voorzieningen voor gehandicapten en roomservice. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

Landgoed Staverden ca. 14 km, Mondriaanhuis ca. 16 km, DierenPark Amersfoort ca. 18 km, Paleis Soestdijk ca. 19 km. Putten ca. 3 km en Nijkerk ca. 6 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on aug 03, 2023