Topparken Resort Veluwe Garderen

Vanaf Euro 196,00 verblijft u op vakantiepark Topparken Resort Veluwe in Garderen (Veluwe, Gelderland, Nederland). Het vakantiepark heeft een buitenzwembad, restaurant en de WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

Er zijn vakantiehuizen voor 4-5 personen. Alle vakantiehuizen hebben een woonkamer, een zithoek met een bank, een tv, een volledig uitgeruste keuken met een eettafel en een eigen badkamer met een douche. U vindt er ook een vaatwasser, een magnetron, een koelkast en een koffiezetapparaat. Privé parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

Hooiweg ca. 800 cm, De schaapskooi ca. 1,1 km, Camping Rusthoeve ca. 1,1 km, De Wakel 1,4 km, De Prinsenkamp ca. 1,5 km, Bergsham ca. 1,7 km, Het Gat van Zus ca. 1,8 km, Het Adamsbos ca. 1,8 km, Landgoed ‘t Sol ca. 2,4 km. Landgoed Staverden ca. 6 km, Apenheul ca. 16 km, Nationaal Museum Paleis ‘t Loo ca, 17 km, Kröller-Müller Museum ca. 18 km. Putten ca. 8,4 km, Ermelo ca. 8,6 km, Barneveld ca. 12,7 km, Harderwijk ca. 12,2 km, Nijkerk ca. 13,5 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on dec 28, 2023