Vakantiepark Resort Citta Romana Hellevoetsluis

Vakantiepark Resort Citta Romana Hellevoetsluis

Vanaf Euro 356,00 verblijft u op vakantiepark Resort Citta Romana in Hellevoetsluis (Zuid Holland, Nederland). Het Resort Città Romana biedt uitzicht op de groene omgeving en bevindt zich dicht bij het Haringvliet en het brede Noordzeestrand. Bij dit vakantiepark kunt u verschillende watersporten beoefenen, paardrijden, wandelen en fietsen.

De 4-6 persoons vakantiehuizen zijn onderverdeeld in 5 types, variërend in grootte. Alle villa’s bieden de service en het comfort van een moderne vakantievilla. Ze zijn voorzien van een lounge met een open keuken, 3 slaapkamers en privéparkeergelegenheid. Alle kamers zijn uitgerust met gratis WiFi en een flatscreen-tv met meer dan 100 satellietzenders, waaronder Film1 en Sport1.

In het Resort Centre vindt u de loungeruimte, de receptie, het restaurant Duinhoek, Tony’s Pub, een binnenzwembad, een sauna en een kleine supermarkt. Tevens zijn er een massagestudio en een schoonheidssalon aanwezig. Vuurtoren van Hellevoetsluis ca. 3,1 km, Oostvoornse Meer ca. 10 km, Europoort ca. 12,6 km, Maasvlakte ca. 13,2 km, Futureland Maasvlakte ca. 13,9 km, De Hoge Bomen ca. 18,3 km. Noordzee ca. 1 km. Maassluis ca. 14,2 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on aug 12, 2023