Center Parcs Port Zelande Beach Ouddorp

Center Parcs Port Zelande Beach Ouddorp

Vanaf Euro 201,00 verblijft u op vakantiepark Center Parcs Port Zelande Beach in Ouddorp (Zuid Holland, Nederland). Center Parcs Port Zélande ligt op een unieke locatie aan het Grevelingenmeer en heeft een wellnesscentrum met een groot binnenzwembad, massages en saunafaciliteiten. Alle 2-8 persoons vakantiehuizen hebben een keuken en een terras. Er is overal in de accommodatie gratis WiFi beschikbaar.

Aqua Mundo biedt tal van activiteiten en faciliteiten, zoals duikcursussen voor beginners, schoonheidsbehandelingen en een tropisch binnenzwembad met diverse glijbanen. Er zijn ook tennisbanen en tafeltennis- en biljarttafels (tegen een toeslag). De ruime, moderne appartementen van Center Parcs Port Zélande zijn voorzien van een open haard, een zithoek, kabel-tv, keuken met een koelkast, een magnetron en thee- en koffiefaciliteiten. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Oplaadpunt voor elektrische voertuigen aanwezig.

Neeltje Jans en de Oosterscheldekering ca. 22 km, Slot Moermond ca. 5,6 km, Maritiem Museum ca. 12,4 km, Bezoekerscentrum Nationaal Park Oosterschelde ca. 16,8 km, Vuurtoren van Hellevoetsluis 19,9 km, Noordzee ca. 2 km, Grevelingenmeer ca. 0,1 km. Ouddorp Beach Goud Zand ca. 1 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on aug 12, 2023