RCN Vakantiepark Toppershoedje Ouddorp

RCN Vakantiepark Toppershoedje Ouddorp

Vanaf Euro 97,00 verblijft u op RCN Vakantiepark Toppershoedje in Ouddorp (Zuid Holland, Nederland). Dit vakantiepark ligt op 5 minuten lopen van het Noordzeestrand. RCN Toppershoedje biedt fietsverhuur en een eigen terras. Het centrum van Ouddorp ligt op 2 km afstand. WiFi is beschikbaar in alle kamers. Aan deze service zijn kosten verbonden.

Elke accommodatie heeft openslaande deuren naar het terras. Sommige accommodaties hebben een badkamer met een douche. De meeste accommodaties zijn voorzien van comfortabele bedden, een keuken, een zit- en eethoek met een televisie en een tuinset of een picknicktafel. U kunt huren een 2 persoons tent, 2 persoons studio, 2 persoonskamer, 4 persoons chalet, 4-6 persoons stacaravan en een 6 persoons bungalow. U kunt maaltijden bereiden in de keuken, die ook een eethoek heeft. RCN Toppershoedje heeft een restaurant, een bar en een snackbar. Op 300 m afstand vindt u een supermarkt. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

Slot Moermond ca. 13,4 km, Vuurtoren van Hellevoetsluis ca. 14,6 km, Oostvoornse Meer ca. 15,5 km, Futureland ca. 16,3 km, Maasvlakte ca. 17 km, Maritiem Museum ca. 19,2 km en Europoort ca. 19,7 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on okt 12, 2023