Vakantiepark Dennenoord Den Burg

Vanaf Euro 175,00 verblijft u in een bungalow of chalet op Vakantiepark Dennenoord in Den Burg (Waddeneilanden, Texel, Noord Holland, Nederland). Vakantiepark Dennenoord is een vakantiepark met een centrale ligging op het eiland Texel. Het biedt chalets en bungalows met eigen kookgelegenheid, een eigen terras en aparte slaapkamers. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

De 4-6 persoons chalets en 4-6 persoons bungalows hebben een keuken, een eethoek en thee- en koffiefaciliteiten. De luxe chalets zijn voorzien van een vaatwasser. Alle accommodaties beschikken over een zithoek met een kabel-tv. In het park is een kleine supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Vakantiepark Dennenoord beschikt over een restaurant met een Nederlandse keuken en een bar. Huisdieren zijn toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Privé parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Oplaadpunt voor elektrische voertuigen aanwezig. Snackbar, speeltuin en binnenspeelplaats.

Het is mogelijk een fiets te huren om het eiland te verkennen. Het Nationaal Park Duinen van Texel is 2 km verderop. Vanaf Dennenoord is het 3 km naar het gezellige centrum van Den Burg. Strand ca. 3 km. Circuitpark Karting Texel ca. 1,3 km, Nationaal Park Duinen van Texel ca. 2 km, Ecomare ca. 2,1 km, Marinemuseum ca. 10,9 km, Golfbaan De Texelse ca. 12 km, De Schorren 12,5 km, weekmarkt Den Burg ca. 3 km, Vuurtoren van Texel ca. 14,6 km, Drenkelingenhuisje ca. 19,3 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on apr 06, 2024