Hotel Velsen IJmuiden

Vanaf Euro 85,00 verblijft u in een 1-3 persoons kamer in Hotel Velsen in IJmuiden (Noord Holland, Nederland). Hotel Velsen biedt gratis WiFi en is centraal gelegen in IJmuiden, op 10 minuten rijden van de snelweg A9 en het strand van IJmuiden.

Alle 1-3 persoons kamers van Hotel Velsen beschikken over kabel-tv, een thee- en koffiezetapparaat en een eigen badkamer. U kunt genieten van een drankje in de bar of van een maaltijd in het restaurant. Er zijn diverse restaurants en caf├ęs in de Kennermerlaan. Faciliteiten: watersport, restaurant, bar, bagageopslag, kapper/schoonheidssalon, wasserij (toeslag), alleen volwassenen, minisupermarkt en lift. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

Hotel Velsen ligt op 6 minuten rijden van de veerboot naar Amsterdam en op 20 minuten rijden van Haarlem. De Hallen Haarlem ca. 9 km, Teylers Museum ca. 9 km, Frans Hals Museum ca. 9 km, NZH-Vervoermuseum ca. 10 km, Zandvoorts Museum ca. 11 km, De Zaanse Schans ca. 14 km, Sloterpark ca. 17 km, Vuurtoren J.C.J. van Speijk ca. 17 km en Westergasfabriek ca. 19 km. Strand van Wijk aan Zee ca. 2,8 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mrt 28, 2024