Hotel Koogerend Den Burg

Vanaf Euro 66,00 verblijft u in een 1-3 persoons kamer in Hotel Koogerend in Den Burg (Texel, Waddeneilanden, Noord Holland, Nederland). Hotel Koogerend op Texel ligt aan de rand van Den Burg, op 10 minuten wandelen van het historische stadscentrum. Je kunt gratis gebruikmaken van WiFi en gratis parkeren bij de accommodatie.

De 1-3 persoons kamers hebben een eenvoudige inrichting en zijn uitgerust met een tv. In de ochtend wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. De bar serveert een verscheidenheid aan drankjes, waaronder het Texelse Juttertje, een lokaal geproduceerd kruidendigestief. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Faciliteiten: terras, fietsverhuur (toeslag), strand, fietsen, windsurfen, oplaadpunt voor electrische voertuigen en voorzieningen voor mensen met een beperking.

Texel biedt het hele jaar door tal van toeristische activiteiten. De omgeving, bestaande uit duinen, stranden en bossen, leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen. De afstand naar Ecomare Texel, het centrum voor de Wadden en de Noordzee, overbrug je per auto in 10 minuten. Vuurtoren Lange Jaap ca. 12 km, vuurtoren van Texel ca. 14 km, Natuurpark Donkere Duinen ca. 15 km. Strand De Koog ca. 4,4 km, strand Den Burg ca. 4,5 km, strand De Cocksdorp ca. 6 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mrt 05, 2024