Hoeve Altena Guesthouse Woudrichem

Hoeve Altena Guesthouse Woudrichem

Vanaf Euro 115,00 verblijft u in de Hoeve Altena Guesthouse in Woudrichem (Noord Brabant, Nederland). Hoeve Altena Guesthouse ligt in Woudrichem in Noord-Brabant en beschikt over een patio en uitzicht op de tuin. De accommodatie ligt op 36 km van Breda en biedt gratis WiFi en privéparkeergelegenheid.

Het tweepersoons appartement heeft 1 slaapkamer, een flatscreen-tv met kabelzenders, een uitgeruste keuken met een vaatwasser en een koelkast, een wasmachine en 1 badkamer met een douche. Gasten van het appartement kunnen genieten van een continentaal ontbijt. Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is een tuin met een barbecue en de gasten kunnen fietsen in de buurt. Privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Er is een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Schouwburg De Nieuwe Doelen ca. 3 km, Golfclub De Lingewaelsche ca. 4,5 km, Golfpark Almkreek ca. 4,8 km, Nationaal Glasmuseum ca. 9,9 km, Golfbaan Hank ca. 11,9 km, Nationaal Automobielmuseum ca. 13 km, De Efteling ca. 17,6 km. Gorinchem ca. 3,4 km, Arkel ca. 7 km, Hardinxveld Giessendam ca. 11,5 km en Leerdam ca. 11,5 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on sep 03, 2023