Appartement Kazemat Zus Woudrichem

Appartement Kazemat Zus Woudrichem

Vanaf Euro 81,00 verblijft u in een 2 persoons appartement Kazemat Zus in Woudrichem (Noord Brabant, Nederland). Kazemat Zus ligt in Woudrichem en biedt een restaurant, gratis fietsen en een terras.  WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

Het appartement bestaat uit 1 aparte slaapkamer, een zithoek en 1 badkamer met een haardroger en gratis toiletartikelen. De keuken is voorzien van een magnetron, een koelkast, een kookplaat, een waterkoker en een koffiezetapparaat. In de omgeving kunt u uitstekend fietsen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

Schouwburg De Nieuwe Doelen ca. 2,8 km, Golfclub De Lingewaelsche ca. 3,7 km, Golfpark Almkreek ca. 5,6 km, Nationaal Glasmuseum ca. 9,1 km, Golfbaan Hank ca. 12,7 km, Nationaal Automobielmuseum ca. 13,8 km, De Efteling ca. 18,2 km, Gorinchem ca. 3,2 km, Arkel ca. 6,3 km, Leerdam ca. 10,6 km, Hardinxveld Giessendam ca. 11,8 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on sep 09, 2023