Hotel Atlanta Valkenburg

Vanaf Euro 93,00 verblijft u in Hotel Atlanta in Valkenburg (Limburg, Nederland). Hotel Atlanta ligt in het historische centrum van Valkenburg. Het beschikt over een ruime tuin en een rustig dakterras met ligstoelen. In alle ruimtes is gratis WiFi beschikbaar.

De 1-4 persoons kamers van Hotel Atlanta zijn modern en toch met klassieke elementen. Elke kamer heeft een televisie en een bureau. Ze hebben ook een eigen badkamer met een bad of douche en een haardroger. De kamers zijn bereikbaar met een lift. Er wordt elke ochtend een ontbijtbuffet geserveerd. Er is geen parkeergelegenheid. Huisdieren zijn toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Kluisje en familiekamers aanwezig.

Kerstmarkt Valkenburg ca. 0,3 km, Gemeentegrot Valkenburg ca. 0,3 km, Cauberg ca. 0,7 km, Thermae 2000 ca. 0,7 km, Romeinse Katakomben ca. 0,9 km, Recreatiepark De Valkenier ca. 1 km, Kasteel van Rijckholt ca. 10,1 km, Vrijthof ca. 10,2 km, Sint-Servaasbasiliek ca. 10,3 km, Maastricht International Golf ca. 13,2 km, Kasteel Vaalsbroek ca. 15,4 km, Stadhuis van Aken ca. 19,9 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on apr 15, 2024