Hotel Millingen Millingen aan de Rijn

Vanaf Euro 166,00 verblijft u in Hotel Millingen in Millingen aan de Rijn (Gelderland, Nederland). Millingen aan de Rijn ligt op slechts 15 km van Nijmegen en vlakbij het nationale park De Gelderse Poort. Het hotel beschikt over een gezellige bar, een gerenommeerd à-la-carterestaurant en een heerlijk terras. Er zijn tweepersoonskamers. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Openbaar parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

De rustige omgeving is ideaal voor wandelingen en fietstochten. U kunt ook een bezoek brengen aan het dorpje aan de rivier in nationaal park De Gelderse Poort. Faciliteiten: bar, restaurant, terras, fietsverhuur, lift, voorzieningen voor gehandicapten. Breng een bezoek aan Arnhem en Nijmegen, Hartenstein, GelreDome, Koninklijke Burgers Zoo, Openluchtmuseum, Park Lingezegen, Kranenburg (Duitsland) en Kleve (Duitsland), Slot Moyland.

Kasteel Doornenburg in Doornenburg aan de andere kant van de rivier te bereiken via Nijmegen en Fort Pannerden in Pannerden. Fort Pannerden is een voormalig 19e-eeuws fort in de Nederlandse gemeente Lingewaard. In 1969 kreeg het fort de status van rijksmonument en sinds 2005 maakt het deel uit van het Nationaal Project Nieuwe Hollandse Waterlinie, ook een bezoek waard.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on feb 14, 2024