Hotel Het Wapen van Elst

Vanaf Euro 99,00 verblijft u in Hotel Het Wapen van Elst in Elst (Betuwe, Gelderland, Nederland). Hotel Het Wapen van Elst is een gezellig hotel in het stadje Elst. Hier profiteert u van smakelijke gerechten en van een attente service. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

De tweepersoonskamers van Het Wapen van Elst zijn comfortabel ingericht met een complete uitrusting om aan al u wensen te voldoen. De 2 suites zijn voorzien van moderne faciliteiten en een eigen bubbelbad. In het restaurant kunt u heerlijke gerechten bestellen. In dit hotel zijn ook lunchpakketten verkrijgbaar, tegen een extra vergoeding. Huisdieren zijn niet toegestaan. Openbaar parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. In Park Lingezegen kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Ook komt jaarlijks de wandelvierdaagse van Nijmegen door Elst !

In Het Wapen van Elst is er volop ruimte om te ontspannen. Geniet in alle rust in de serre of buiten op het zonnige terras. Het stadion Gelredome ligt op 8 kilometer afstand van Het Wapen van Elst. Ook Arnhem en Nijmegen zijn goed bereikbaar. Golfbaan Welderen ca. 2,9 km, GelreDome ca. 5,9 km, Hartenstein ca. 7,4 km, Arnhem ca. 8 km, Historisch museum Arnhem ca. 8,2 km. Koninklijke Burgers Zoo en Openluchtmuseum ca. 10,5 km. Park Tivoli ca. 12,5 km, Kroller Moller Museum ca. 19,7 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on jan 24, 2024