Hotel Courage Waalkade Nijmegen

Vanaf Euro 98,00 verblijft u in Hotel Courage Waalkade in Nijmegen (Gelderland, Nederland). Dit gastvrije familiehotel ligt aan de oever van de Waal en biedt traditionele charme en een prachtig uitzicht over de rivier. Er is gratis WiFi in het gehele hotel beschikbaar.

Hotel Courage ligt dicht bij het historische centrum van Nijmegen en is een comfortabel onderkomen met huiselijke 2-4 persoons kamers. Faciliteiten: bar, ontbijtbuffet, snackautomaat, frisdrankautomaat, bagageopslag, airconditioning, lift, familiekamer. Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is geen parkeergelegenheid.

Het hotel ligt tussen het Casino en het groene Hunnerpark en is een goed uitgangspunt voor een nadere kennismaking met Nijmegen. Als hotelgast krijgt u korting op de toegang van het Nationale Fietsmuseum Velorama, op slechts 2 minuten lopen. U kunt heerlijk fietsen en wandelen in Park Lingezegen ! Park Tivoli ca. 5,1 km, Kasteel Doornenburg ca. 10,1 km, Fort Pannerden, GelreDome ca. 12,9 km. Breng ook een bezoek aan Arnhem !

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on feb 26, 2024