RCN Vakantiepark de Potten Offingawier

Vanaf Euro 70,00 verblijft u op RCN Vakantiepark De Potten in Offingawier (Friesland, Nederland). RCN Vakantiepark de Potten is een vakantiepark aan het Sneekermeer. Er is gratis WiFi aanwezig. Het ligt aan het Sneekermeer en biedt uitzicht op het meer. Er is gratis privé-parkeergelegenheid en er worden boten verhuurd.

Elke 4-6 persoons chalet of 6 persoons bungalow is voorzien van een vaatwasser, een oven, een koffiezetapparaat, een magnetron en een waterkoker. RCN Vakantiepark de Potten beschikt over een restaurant dat internationale gerechten serveert. Op verzoek zijn er ook vegetarische opties beschikbaar. U kunt ook een 6 persoons tent huren.

De accommodatie verhuurt fietsen en in de omgeving kunt u uitstekend vissen en kanoën. Leeuwarden bevindt zich op 20 km van RCN Vakantiepark de Potten en Sneek ligt op slechts 5 minuten rijafstand. Kameleon Terherne ca. 4 km, BurgGolf St. Nicolaasga ca. 9,9 km, Posthuis Theater ca. 15,3 km, Abe Lenstra Stadion ca. 16,3 km, Boerderijrecreatie Holtrop ca. 16,9 km, ijsstadion Thialf in Heerenveen ca. 17,9 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on jan 08, 2024