Hotel DoniaState Oost-Vlieland

Hotel DoniaState Oost-Vlieland

Vanaf Euro 226,00 verblijft u in Hotel DoniaState in Oost-Vlieland (Vlieland, Waddeneilanden, Friesland, Nederland). Het Hotel DoniaState biedt moderne kamers, die allemaal zijn uitgerust met een eigen terras of balkon met uitzicht op de omliggende duinen en bossen. Het Noordzeestrand ligt op 10 minuten lopen van het hotel. U kunt in het hele hotel gratis gebruikmaken van WiFi.

Er zijn kamers voor 2 personen. Dit hotel biedt alle gelegenheid om volledig tot te komen, en u vindt er een schoonheidssalon waar u terecht kunt voor een massage en een solarium. Huisdieren zijn niet toegestaan. Parkeren is mogelijk. Faciliteiten: tuin, terras, oplaadpunt voor elektrische voertuigen, frisdrankautomaat, snackautomaat, restaurant, koffiebar, spa, massage, wellness, bagageopslag.

Hotel DoniaState ligt op 5 minuten lopen van het dorpscentrum en de vuurtoren Vuurduin. De veerboothaven van Vlieland ligt op 1 km afstand. Stichting Museum Tromp’s Huys ca. 0,4 km, Vuurduin ca. 0,5 km, Museum ‘t Behouden Huys ca. 12 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on dec 09, 2023