Hotel Graaf Bernstorff Schiermonnikoog

Vanaf Euro 94,00 verblijft u in Hotel Graaf Bernstorff op Schiermonnikoog (Waddeneilanden, Friesland, Nederland). Het Nationaal Park Schiermonnikoog biedt een schilderachtig decor voor Hotel Graaf Bernstorff, dat beschikt over een bibliotheek, een gratis busdienst en een café. De haven van het eiland ligt op 3,7 km afstand.

De 2-4 persoons kamers van het Bernstorff zijn voorzien van meubels in antieke stijl, extra lange bedden, een televisie en thee- en koffiefaciliteiten. Elke badkamer heeft een bad of douche. Het restaurant van Graaf Bernstorff serveert ‘s avonds hedendaagse Franse gerechten. Overdag kunt u genieten van een menu met lichte maaltijden, broodjes en hapjes. Alle gerechten worden bereid met ingrediënten van het seizoen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is geen parkeergelegenheid. Faciliteiten: terras, tuin, bibliotheek, bar, restaurant, shuttleservice, pendeldienst, bagageopslag, familiekamer, kranten.

U kunt gebruikmaken van de gratis pendelbus van en naar de veerhaven. De veerboot brengt u vanaf Lauwersoog in 45 minuten naar het eiland. Hotel Graaf Bernstorff kan ook een picknick voor u verzorgen. Bezoekerscentrum Schiermonnikoog ca. 0,3 km, Zuidertoren ca. 0,4 km, Schelpenmuseum Paal 14 ca. 0,6 km, Westerplas ca. 0,9 km, Jachthaven Schiermonnikoog ca. 1 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on feb 20, 2024