Pension Bakema Ameland Nes

Vanaf Euro 112,00 verblijft u in een 2 persoons kamer Pension Bakema Ameland in Nes (Ameland, Waddeneilanden, provincie Friesland, Nederland). Dit pension heeft rustig gelegen kamers met gratis WiFi en ligt in Nes op het eiland Ameland.

Pension Bakema Ameland beschikt over een tuin met een terras en een restaurant. Gasten kunnen gebruikmaken van de fietsenstalling. Elke tweepersoons kamer van het Bakema is voorzien van een zithoek met kabeltelevisie, een minibar en thee- en koffiefaciliteiten. Ze hebben tevens allemaal een eigen badkamer met een douche. Elke ochtend wordt er een ontbijt met vers fruit, eieren en broodjes geserveerd. Faciliteiten: terras, tuin, fietsverhuur (toeslag), strand, watersport (toeslag), snackautomaat, frisdrankautomaat, bagageopslag en voorzieningen voor mensen met een beperking.

Bushalte Toben vindt u op 150 meter van het Bakema Pension. Het is vanaf het pand iets meer dan 5 minuten lopen naar het recreatiegebied De Vleijen. Het centrum van Hollum ligt op 10 minuten rijafstand en het pension bevindt zich op 2 km van de veerhaven.Vuurtoren Ameland ca. 10 km, Nesserbossen ca. 1,2 km. Stranden: Nes ca. 1,3 km, Strand bij Westerpad ca. 1,5 km, Strand van Buren ca. 1,8 km, Strand van Ballum ca. 3,6 km en Strand bij Meindertspad ca. 4,8 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on feb 26, 2024