Camping Domaine Oyat Le Fenouiller

Camping Domaine Oyat Le Fenouiller

Vanaf Euro 73,00 verblijft u in een chalet op Camping Domaine Oyat in Le Fenouiller (Vendee, Pays de la Loire, Frankrijk). Camping Bellevue is gelegen in Le Fenouiller, op slechts 10 minuten afstand van de het strand Saint-Gilles-Croix-de-Vie en biedt zelfstandige stacaravans. In de zomermaanden kunt u ontspannen bij het buitenzwembad en genieten van tal van activiteiten.

De stacaravans op Camping Bellevue zijn ingericht in een eigentijdse stijl en hebben een eigen terras, een tv , een wasmachine en een wasdroger. De eigen badkamer heeft een douche. U kunt uw eigen maaltijden bereiden in de kitchenette en tegen een toeslag gebruikmaken van de barbecuefaciliteiten. Een bar en een levensmiddelenwinkel zijn te vinden op het terrein, een supermarkt en restaurants liggen op 4 km afstand. Huisdieren zijn toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. WiFi tegen betaling.

Er is een wandelpad op 200 meter afstand en een speelplaats voor de kinderen op de camping. In juli en augustus kunnen de gasten deelnemen aan avondactiviteiten zoals jeu de boules-wedstrijden, karaoke en dansen.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on sep 10, 2023