Ferienpark Graftschaft Bentheim

Vanaf Euro 169,00 verblijft u in een 3-12 persoons bungalow op vakantiepark Ferienpark Graftschaft Bentheim in Uelsen (Nedersaksen, Duitsland). Dit vakantieresort ligt aan de rand van Uelsen in Nedersaksen, op 4 km van de Duits-Nederlandse grens.

Ferienpark Grafschaft Bentheim biedt ruime bungalows met WiFi en gratis parkeergelegenheid. Alle bungalows van Ferienpark Bentheim zijn voorzien van een woon-/eetkamer, een volledig uitgeruste keuken en slaapkamers. Er is een televisie en een eigen badkamer. In het restaurant van Ferienpark Bentheim kunt u genieten van traditioneel Duitse gerechten. Bij warm weer is er een terras beschikbaar. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Faciliteiten: speeltuin, bar, buitenspeelgoed, sauna.

In de grote tuin vindt u een voetbal- en volleybalveld. Er is een binnen- en buitenzwembad op slechts 2,5 km afstand van het park. Huis Singraven ca. 15 km, Neuenhaus ca. 8 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mrt 21, 2024