Vakantiepark RCN De Flaasbloem Chaam

Vanaf Euro 124,00 verblijft u in een 4-8 persoons bungalow of 4-6 persoons chalet of stacaravan op vakantiepark RCN De Flaasbloem in Chaam (Noord Brabant, Nederland). Dit vakantiepark ligt in het bos van Chaam. Het beschikt over een ligweide, een strand, meerdere glijbanen en een waterspeeltuin. RCN de Flaasbloem beschikt over een binnen- en buitenzwembad, gratis WiFi, een restaurant en een tennisbaan.

Elke individueel ingerichte accommodatie beschikt over een eigen terras, een keuken en een zithoek met een televisie. De badkamers zijn uitgerust met een douche. Faciliteiten: aan het strand, terras, tuin, aquapark, kids club, entertainment team, fietsen, tafeltennis, speeltuin, hengelsport, tennisbaan, snackbar, bar, restaurant, oplaadpunt voor elektrische voertuigen, wasserij, minisupermarkt, 3 zwembaden, waarvan 2 buitenbaden en 1 binnenbad. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

De Belgische grens ligt op slechts 10 minuten rijden van RCN de Flaasbloem. Het is 8,8 km naar de snelweg A58. Met de auto bent u in 18 minuten bij de snelweg A16. Het vakantiepark ligt 20,2 km van Kaatsheuvel (Efteling). Landhuis Wolfslaar ca. 10 km, Bierreclame Museum ca. 14 km, Natuurmuseum Brabant ca. 15 km, Textielmuseum ca. 16 km, Safaripark Beekse Bergen ca, 16 km, Speelland Beekse Bergen ca. 17 km. Gilze-Rijen ca. 11 km, Tilburg ca. 11 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on nov 05, 2023