Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Vanaf Euro 72,00 verblijft u in het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer in Putten (Veluwe, Gelderland, Nederland). Dit hotel ligt aan de rand van het Veluwemeer en het strand en vlak bij de snelweg A28. De tweepersoonskamers bieden uitzicht op het meer en de haven. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

Postillion Amersfoort Veluwemeer biedt kamers met een bureau, een televisie en een eigen badkamer. Het hotel hotel beschikt over een businesscentrum waar u kunt werken of vergaderingen kunt houden. Na een drukke dag kunt u terecht in wellnesscentrum met sauna- en fitnessfaciliteiten. Het restaurant kijkt uit over het meer en heeft een terras voor de zonnige dagen. U kunt hier genieten van internationale gerechten. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Rolstoeltoegankelijk. Openbaar parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

Het Postillion biedt gratis parkeergelegenheid. Het is 50 minuten rijden naar Amsterdam, 30 minuten naar Utrecht en 15 minuten naar Amersfoort en Harderwijk. Dolfinarium ca. 11,1 km, Zwaluwhoeve ca. 13,7 km, Landgoed Staverden ca. 14,2 km, Fluor ca. 15,9 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mrt 08, 2020