EuroParcs Parc du Soleil Noordwijk aan Zee

Vanaf Euro 204,00 verblijft u in een 4-6 persoons chalet of 4-6 persoons strandhuizen op vakantiepark EuroParcs Parc du Soleil in Noordwijk aan Zee (Zuid Holland, Nederland). WiFi is beschikbaar, deze service is gratis.

Parc du Soleil ligt op slechts 3 km van het strand van Noordwijk, en beschikt over strandhuisjes en chalets vlak bij de duinen. De accommodatie heeft een restaurant met een terras, een binnenzwembad en een grote kinderspeeltuin. De individueel ingerichte strandhuizen en chalets hebben centrale verwarming en een woonkamer met een televisie. Alle accommodaties beschikken over een keuken met keukengerei en een koelkast. Elk accommodatietype is voorzien van een terras. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

Er is een fietsverhuurservice beschikbaar en de Noordwijkse Golfclub ligt op slechts 2 km afstand. Op 5 km van het Parc du Soleil vindt u de winkels en restaurants van Noordwijkerhout. Keukenhof ca. 4,9 km, Space Expo Noordwijk ca. 7 km, Corpus ca. 11 km, Nationaal Natuurhistorisch Museum ca. 12 km, Naturalis ca. 12 km, Museum Volkenkunde ca. 12 km, Zandvoorts Museum ca. 12 km, Rijksmuseum van Oudheden ca. 13 km, NZH-Vervoermuseum ca. 15 km, Teylers Museum ca. 17 km. Katwijk aan Zee ca. 8 km, Voorhout ca. 5 km en Sassenheim ca. 7 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mei 09, 2024