Holiday Park Dennenbos Oostkapelle

Vanaf Euro 136,00 verblijft u in een 2-4 persoons chalet, 4-6 persoons bungalow of 6 persoons villa, op Holiday Park Dennenbos In Oostkapelle (Zeeland, Nederland). De accommodatie heeft een recreatieruimte, een eigen restaurant en een snackbar. Er is ook een buitenzwembad en een speeltuin. In het hele park is gratis WiFi beschikbaar.

Alle accommodaties hebben een zithoek. Sommige accommodaties hebben een terras en/of balkon. De keuken is uitgerust met een broodrooster, een koelkast en een kookplaat. Elke accommodatie heeft een eigen badkamer met een douche. Holiday Park Dennenbos heeft ook een seizoensgebonden buitenbad. Knokke-Heist ligt op 31 km van Holiday Park Dennenbos. Faciliteiten: fietsverhuur, strand, tafeltennis, oplaadpunt voor elektrische voertuigen, minisupermarkt, buitenzwembad. Huisdieren zijn niet toegestaan. Privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk

Zeeuws Museum ca. 10 km, Bezoekerscentrum Nationaal Park Oosterschelde ca. 13 km, Vogelpark 9 km. Domburg ca. 2,3 km, Vrouwenpolder ca. 2,3 km, Westkapelle ca. 10 km, Middelburg ca. 10 km, Vlissingen ca. 13 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mei 07, 2024