Fletcher Hotel Restaurant Het Veerse Meer Arnemuiden

Vanaf Euro 115,00 verblijft u in het Fletcher Hotel Restaurant Het Veerse Meer in Arnemuiden (Zeeland, Nederland). WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

Het hotel heeft een terras, een fitnesscentrum, een restaurant en een bar. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie. De 2-4 persoons kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv. Sommige units hebben een comfortabele zithoek. Verder heeft elke kamer een eigen badkamer. Je vindt er ook gratis toiletartikelen en een föhn. Privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Faciliteiten: watersportfaciliteiten, kanovaren, windsurfen, oplaadpunt voor elektrische voertuigen, buitenspeelgoed, kluisje, airconditioning, lift, familiekamer, voorzieningen voor gehandicapten en gym.

In de omgeving kun je tal van leuke activiteiten ondernemen, waaronder golfen, windsurfen en kanoën. Daarnaast kun je fietsen huren bij het hotel. Bezoekerscentrum Nationaal Park Oosterschelde ca. 14 km, Zeeuws Museum ca. 7 km, Arnemuiden ca. 3,2 km, Middelburg ca. 6 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on jun 24, 2024