Hotel Coronazeist Utrecht NL

Hotel Coronazeist Utrecht NL

Vanaf Euro 74,00 verblijft u in Hotel Coronazeist Utrecht NL in Zeist (provincie Utrecht, Nederland). CoronaZeist-Utrecht NL ligt in het centrum van Zeist, tussen de snelwegen A12 en A28, en biedt een terras en kamers met gratis WiFi. Het heeft een eigen restaurant en een bar.

Elke 1-6 persoons kamer van CoronaZeist-Utrecht NL is voorzien van kabel-tv. De eigen badkamer is uitgerust met een bad of een douche en een haardroger. Sommige kamers hebben ook een balkon. In de omgeving zijn nog meer restaurants gevestigd. Huisdieren zijn toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Er kunnen kosten aan verbonden zijn. Faciliteiten: bagageopslag, familiekamer. Bovenverdiepingen alleen bereikbaar per trap

Utrecht is met de auto binnen 20 minuten te bereiken, en het is 24 minuten rijden naar de Jaarbeurs. Spoorwegmuseum ca. 8 km, Domtoren, Museum Speelklok en Huis Doorn ca. 9 km, Kasteeltuin Lunenburg ca. 10 km, Paleis Soestdijk en Mondriaanhuis ca. 12 km, Oudheidskamer Vreeswijk ca. 14 km, Kasteel Amerongen en Kasteel De Haar ca. 18 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on nov 16, 2023