Waterresort Bodelaeke Giethoorn

Vanaf Euro 290,00 verblijft u in een 4-8 persoons vakantiehuis op vakantiepark Waterresort Bodelaeke Giethoorn in Giethoorn (Overijssel, Nederland). Waterresort Bodelaeke Giethoorn ligt aan de rand van het natuurgebied Weerribben-Wieden in Giethoorn. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

Het vakantiehuis heeft een eigen kookgelegenheid. Elke woning met 3 slaapkamers ligt aan het water en heeft een woonruimte, een tv en een ruim terras. Ook hebben ze een goed uitgeruste keuken waar u uw eigen maaltijden kunt bereiden. De eigen badkamer is uitgerust met een groot bad of een douche. U kunt op het terrein of in de omgeving talloze activiteiten ondernemen, zoals fietsen, vissen en zeilen. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Faciliteiten: tuin, terras, fietsverhuur (toeslag), watersportfaciliteiten (toeslag), kanovaren (toeslag), tafeltennis, hengelsport (toeslag), bar, restaurant, oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Dit vakantiepark ligt op 31 kilometer van Zwolle. Vanuit het park zijn prachtige tochten te maken naar de Gieterse meren, Natuurpark Weerribben – Wieden en waterdorpen als Giethoorn, Dwarsgracht en Blokzijl.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on jan 19, 2024