Hanze Hotel Zwolle

Vanaf Euro 108,00 verblijft u in het Hanze Hotel Zwolle in Zwolle (Overijssel, Nederland). Het Hanze Hotel Zwolle is gevestigd in een monumentaal pand. Vanaf het terras kijkt u uit op de historische stad en de grachten. Er is gratis WiFi in het hele hotel en je vindt een fietsenstalling naast het hotel.

De 2-3 persoons kamers hebben een eigen badkamer en een flatscreen-tv. Elke kamer is voorzien van espresso van Illy, thee en frisdrank. Een vers ontbijt is dagelijks beschikbaar bij de receptie. In het eigen Spaanse tapasrestaurant op de begane grond staan heerlijke mediterrane gerechten op het menu. Vanaf het Hanze Hotel is het stadscentrum eenvoudig te voet bereikbaar. Op vrijdag en zaterdagochtend kun je de markt bezoeken. Museum de Fundatie, Librije, boekhandel Waanders, een bioscoop en een winkelstraat liggen binnen wandelafstand. De snelweg, met goede verbindingen naar bestemmingen in de regio, bevindt zich op slechts 5 minuten afstand. Er is geen parkeergelegenheid. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

Park de Wezenlanden ca. 1,5 km, Kasteel Vosbergen ca. 14 km, Museum de Fundatie ca. 350 meter, De Sassenpoort, Dinoland Zwolle, Herman Brood Museum, De Waalse Kerk, de tuinen van Harry Pierik, Doepark Nooterhof of een rondvaart door de grachten.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on dec 02, 2023