Vakantiepark Ferienparadies Natterer See Innsbruck

Vakantiepark Ferienparadies Natterer See Innsbruck

Vanaf Euro 82,00 verblijft u op vakantiepark Ferienparadies Natterer See in Innsbruck (Tirol, Oostenrijk). Dit vakantiepark ligt te midden van een campingresort aan de schilderachtige Natterer See, op ruim 2,5 km van het centrum van Natters en op 7 km van Innsbruck. Het beschikt over een verscheidenheid aan accommodaties voor 2-8 personen en heeft een eigen zwemmeer met veel sport- en recreatiefaciliteiten, waar u gratis gebruik van kunt maken.

Ferienparadies Natterer See beschikt over het Seerestaurant, dat direct aan het water ligt, evenals de bistrobar SunSEEbar en de Pizzeria da Giorgio. In het restaurant worden specialiteiten uit Tirol en internationale gerechten geserveerd. Huisdieren zijn niet toegestaan. Privé parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

Bij het meer van de accommodatie vindt u een waterpark met glijbanen, trampolines, waterschommels en een verhuurservice voor surfbenodigdheden. U kunt ook strandvolleyballen en deelnemen aan het activiteitenprogramma. Met de gratis bus reist u zonder overstappen van Ferienparadies Natterer See naar Innsbruck. Bergisel-skischans ca. 4,8 km, Gouden dak ca. 5,4 km, Hofburg Innsbruck ca. 5,5, km, Alpenzoo Innsbruck ca. 6,6 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on okt 02, 2023