Vakantiepark BaseCamp tiny house eco resort IJmuiden

Vanaf Euro 171,00 verblijft u op vakantiepark tiny house eco resort BaseCamp in IJmuiden (Noord Holland, Nederland). Basecamp in IJmuiden biedt bungalows en chalets voor 2-6 personen. WiFi is beschikbaar in alle accommodaties. Deze service is gratis.

De bungalows en chalets zijn voorzien van een keuken met een waterkoker en een eethoek, een woonkamer met een bank en een eigen badkamer met een haardroger en een douche. Huisdieren zijn niet toegestaan. Terras en tuin aanwezig. Faciliteiten: bar, invalidenparkeerplaats, oplaadpunt voor elektrische voertuigen, cadeauwinkel. Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Populaire bezienswaardigheden in de buurt van het vakantiepark zijn het IJmuiden-strand, Seaport Marina IJmuiden en de vuurtoren van IJmuiden. Marina Seaport IJmuiden ca. 0,2 km, Vuurtoren van IJmuiden ca. 0,8 km, Landgoed Beeckestijn ca. 6 km, de Bazaar ca. 7,7 km, Noordzee ca. 0,3 km, IJmuiden Beach Goudzand ca. 650 m. Station Driehuis ca. 5,3 km en station Santpoort Noord ca. 5,4 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mrt 23, 2024