Hotel XL Zandvoort

Vanaf Euro 91,00 verblijft u in Hotel XL in Zandvoort (Noord Holland, Nederland). Het hotel heeft een gevel in koloniale stijl en een gezellig terras. Het hotel ligt in het centrum van Zandvoort ca. 350 meter van het strand en heeft een grand cafe. WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes. Deze service is gratis.

Hotel XL biedt kamers voor 1-4 personen met een gedeelde of een eigen badkamer. Elke kamer is voorzien van een televisie en sommige kamers hebben tevens een balkon met uitzicht op de straat. De gezellige eetzaal van het XL is voorzien van houten vloeren en een sierlijke inrichting met onder andere een kroonluchter. Gasten kunnen voor een lichte lunch of diner kiezen van een menu met internationale gerechten. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het busstation ligt op 160 meter van het XL Hotel, en het station van Zandvoort vindt u op iets meer dan 5 minuten loopafstand. De Kennemer Golf & Countryclub ligt op minder dan 10 minuten rijden van het hotel. Zandvoorts museum ca. 0,1 km, Circus Zandvoort ca. 0,1 km, Circuit Zandvoort ca 1,4 km, Kennemer Golf & Country club ca. 1,6 km, NZH Vervoermuseum ca. 5,9 km, Recreatiepark Linnaeushof ca. 6,9 km, Keukenhof 11,9 km. Bloemendaal aan Zee ca. 3,3 km, Noordwijk aan Zee ca. 4,9 km, IJmuiden ca. 8 km, Overveen ca. 5,8 km. Treinstation Zandvoort ca. 0,4 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mrt 23, 2024