Hotel Paradis Zandvoort

Vanaf Euro 84,00 verblijft u in Hotel Paradis in Zandvoort (Noord Holland, Nederland). Het hotel ligt op 4 minuten lopen van het strand, op 300 meter van het strand. Het hotel met gratis WiFi. Het hotel beschikt over familiekamers, tweepersoons kamers, studio’s voor 2-4 personen en een 4 persoons appartement.

De units van het hotel zijn voorzien van een flatscreen-tv. De kamers hebben een eigen badkamer met een douche en een haardroger. Sommige accommodaties van Hotel Paradis hebben ook een zithoek. Alle kamers zijn voorzien van beddengoed en handdoeken. Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Parkeerkosten: EUR 15 per dag. Huisdieren zijn toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Bagageopslag en een lift aanwezig.

Zandvoorts museum en Circus Zandvoort ca. 0,3 km, Circuit Zandvoort ca. 1,6 km, Kennemer Golf & Country club ca. 1,7 km, Open Golf Zandvoort ca. 2 km, NZH Vervoermuseum ca. 6,1 km, Recreatiepark Linnaeushof ca. 6,8 km, Keukenhof ca. 11,7 km, IJmuiden ca. 9 km, Overveen ca. 5,9 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on dec 22, 2023