EuroParcs Het Amsterdamse Bos Amstelveen

Vanaf Euro 141,00 verblijft u in een 2-7 persoons chalet, 2-5 persoons trekkershut of 4-6 persoons glamping tent op vakantiepark EuroParcs Het Amsterdamse Bos in Amstelveen (Noord Holland, Nederland). Europarcs Het Amsterdamse Bos ligt in Amstelveen in Noord-Holland, op minder dan 12 km van de Johan Cruijff Arena. Het biedt accommodatie met gratis WiFi, een speeltuin, een tuin en gratis privéparkeergelegenheid.

Sommige accommodaties hebben een eethoek en/of een terras. Als u de omgeving wilt verkennen, kunt u in de omgeving fietsen en het vakantiepark kan fietsverhuur regelen. Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan. Er kunnen kosten van toepassing zijn. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie; reserveren is niet nodig.

Het Vondelpark ligt op 13 km van europarcs Het Amsterdamse Bos, en het Van Gogh Museum bevindt zich op 14 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Schiphol, op 2 km van de accommodatie. Vondelpark ca. 8 km, Van Goghmuseum ca. 8 km, Moco museum ca. 8 km, Rijksmuseum, Leidseplein en Rembrandtplein ca. 9 km, Rembrandthuis, Anne Frank Huis en Koninklijk Paleis Amsterdam ca. 10 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on apr 26, 2024