Beachhouse Hotel Zandvoort

Vanaf Euro 329,00 verblijft u in tweepersoons kamer in Beachhouse Hotel in Zandvoort (Noord Holland, Nederland). WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis. Het hotel ligt vlakbij het strand en heeft een terras en fietsverhuur.

Alle kamers van Hotel Beachhouse zijn voorzien van een flatscreen-tv. Een aantal kamers biedt uitzicht op zee. De kamers hebben airconditioning en een kledingkast. Er wordt dagelijks een continentaal ontbijt geserveerd in Hotel Beachhouse, evenals gratis koffie en thee. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Parkeerkosten: € 15 per dag. Faciliteiten: bagageopslag, kluisje, snackautomaat, frisdrankautomaat, familiekamer, voorzieningen voor gehandicapten.

NZH-Vervoermuseum ca. 6 km, Frans Hals Museum ca. 7 km, De Hallen Haarlem ca. 7 km, Teylers Museum ca. 7 km, Vuurtoren van IJmuiden ca. 9 km, Landgoed Beeckestijn ca. 11 km, Keukenhof ca. 14 km, Vuurtoren van Noordwijk ca. 17 km. Bloemendaal aan Zee ca. 1,4 km. Overveen ca. 5 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mrt 26, 2024