Vakantiepark Recreatiepark De Boshoek Voorthuizen

Vanaf Euro 125,00 verblijft u op Vakantiepark Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen (Gelderland, Nederland). Recreatiepark de Boshoek is omringd door de prachtige, groene omgeving van Voorthuizen. Het ligt op 2 km afstand van het recreatiegebied Zeumeren, waar u kunt wandelen en fietsen. Gratis WiFi beschikbaar.

U kunt de volgende accommodaties huren: familiebungalows voor 6-16 personen, 4-6 persoons chalets, 4-12 persoons chalets, 20 persoons vakantiehuis met 8 slaapkamers, 4-12 persoons tenten, 1-24 persoons villa’s. Het recreatiepark beschikt over een restaurant, een snackbar en een cafĂ©, waar u kunt genieten van een drankje. Recreatiepark de Boshoek biedt veel faciliteiten. U kunt gebruikmaken van een binnen- en buitenzwembad, een sauna, een tennisbaan en fietsverhuur. Er is ook een supermarkt op het terrein. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Er is een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Nationaal Park de Hoge Veluwe ca. 17 km, Apenheul ca. 22 km, Golvereniging Edda Huzid ca. 2 km. Landgoed Staverden 13,2 km, Kasteel Renswoude ca. 14,2 km, Fluor ca. 17,4 km, Barneveld ca. 5,9 km, Putten ca. 9,5 km, Nijkerk ca. 10,1 km, Lunteren ca. 11,4 km, Ermelo ca. 12,3. Breng ook een bezoek aan Apeldoorn en Amersfoort.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on apr 19, 2024