Vakantiepark Molecaten Park De Leemkule Hattem

Vanaf Euro 84,00 verblijft u in 2-6 persoons vakantiehuis of 6 persoons bungalow op vakantiepark Molecaten Park De Leemkule in Hattem (Overijssel, Nederland). Molecaten Park De Leemkule biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en een binnenzwembad. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

De 2-6 persoons vakantiehuizen of 6 persoons bungalow zijn voorzien van een tv. De keuken is uitgerust met een magnetron en een koelkast. U vindt er ook een kookplaat en een koffiezetapparaat. Beddengoed is bij de prijs inbegrepen. Faciliteiten: terras, fietsverhuur (toeslag), entertainment team, minigolf (toeslag), fietsen, tafeltennis, speeltuin, tennisbaan (toeslag), snackbar, restaurant, snackautomaat, frisdrankautomaat, wasserij (toeslag) en sauna (toeslag). Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Zwolle ca. 7 km, Wezep ca. 2,6 km, Deventer ca. 24 km, Apeldoorn ca. 27 km en Giethoorn ca. 32 km. Kasteel Vosbergen, Museum de Fun, Sassenpoort, Park de Wezenlanden ca. 7 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on feb 16, 2024