Vakantiepark EuroParcs Bad Hulckesteijn Nijkerk

Vanaf 119,00 verblijft u op Vakantiepark EuroParcs Bad Hulckesteijn in Nijkerk (Gelderland, Nederland). EuroParcs Bad Hulckesteijn ligt in Nijkerk en biedt gratis WiFi, een restaurant, een fitnesscentrum en een bar.

U kunt op dit vakantiepark een vakantiehuis voor 1-8 personen huren of bungalows voor 1-4 personen. Direct gelegen aan het water van het Nijkerkernauw. Het vakantiepark beschikt over een kinderspeelplaats. Je kunt zwemmen in het binnenzwembad van de accommodatie of fietsen in de omgeving. Faciliteiten: eigen zandstrand, brasserie aan het water, spalounge/ontspanningsruimte, stoomkamer, spafaciliteiten, kids club, fietsverhuur (toeslag), speeltuin, wellnesscentrum (toeslag), solarium (toeslag), hengelsport, sauna (toeslag). Huisdieren zijn niet toegestaan. Privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk.

Bad Hulckesteijn bevindt zich op 37 km van Utrecht en op 16 km van Amersfoort. Theater De Flint ca. 12 km, Fluor ca. 12,3 km, De Lieve vrouw ca. 12,5 km, Mondriaanhuis ca. 12, 5 km, Putten ca. 7,5 km, Amersfoort ca. 13,2 km, Ermelo 10,8 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on feb 22, 2024