Hotel Papendal Arnhem

Vanaf Euro 99,00 verblijft u in Hotel Papendal in Arnhem (Veluwe, Gelderland, Nederland). Hotel Papendal ligt vlakbij de stad Arnhem. Er zijn ook eigen sport- en wellnessfaciliteiten aanwezig. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis. Er zijn kamers voor 2 personen.

Het wellnesscentrum bestaat uit een fitnessruimte, een sauna met stoomcabines en een afkoelzone, inclusief koude nevel en een regendouche. En u treft er een pitch-& putt-baan aan met 18 holes. Er is een gastronomisch restaurant waar u kunt dineren in de sfeer van de Olympische spelen. ‘s Ochtends is er een ontbijtbuffet.

Hotel Papendal bevindt zich vlak bij de bossen van het nationaal park De Hoge Veluwe. De afstand naar het Gelredome-stadion bedraagt ca. 7,2 km. U kunt gratis parkeren op openbaar terrein bij Hotel Papendal. Edese Golf Club ca. 0,2 km, Hartenstein ca. 2,8 km, Koninklijke Burgers Zoo ca. 4,6 km, Nederlands Openluchtmuseum ca. 5,5 km, Historisch Museum Arnhem ca. 6,5 km, Schouwburg Arnhem ca. 6,8 km. Oosterbeek ca. 2,1 km, Wolfheze ca. 2,3 km, Nationaal Park Veluwezoom ca. 14,5 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on feb 28, 2024